Проблеми со Инстаграм во Европа – Makedonija News

Проблеми со Инстаграм во Европа

Повеќе корисници на социјалната мрежа Инстагрма пријавуваат проблеми при користењето на оваа социјална мрежа.

Покрај тоа што едни исти „сториња“ се прикажуваат по повеќе пати, од денес напладне проблеми има и при испраќање на пораки, фотографии и видеа.

Засега ова е забележано само во Европа.

Social profiles