Полициски час ке има до 6 април! – Makedonija News

Полициски час ке има до 6 април!

Полицискиот час продолжува до 6 април. Ова денеска го најави министерот за здравство Венко Филипче на социјалните мрежи и медиуми.

Полицискиот час продолжува. Забраната за движење е од 22:00 часот до 05:00 часот наутро. Комисијата за заразни болести во текот на следните денови согласно епидемиолошките анализи ќе утврди дали се потребни и дополнителни рестрикции. Апелирам на почитување на мерките. – објави Филипче.

Social profiles