Зоран Милески – Кичеец осуден на три години затвор во случајот „Рекет“ – Makedonija News

Зоран Милески – Кичеец осуден на три години затвор во случајот „Рекет“

Кривичниот суд ја изрече првата пресуда за случајот „Рекет“. Зоран Милевски–Кичеец е осуден на 3 години затвор. Судијката Васка Николовска-Масевска истакна дека судот ги ценел и олеснителните и отежителните околности и дека осудениот може да поднесе жалба до второстепениот суд во однос на висината на казната.

Social profiles