Исчезна Ислам Лумани, семејството бара помош, последенен пат е виден во неделата – Makedonija News

Исчезна Ислам Лумани, семејството бара помош, последенен пат е виден во неделата

Во недела (21.03.2021) во 10 часот наутро е виден за последен пат нашиот другар Ислам Лумани, тој имаше облечено сини пантолони, црно палто и црни чевли. Се знае дека тој е тргнат да оди кон плажата во с. Крани, но постои можност да тој е отиден во сеуште непознат правец. Денеска е четврти ден без него, пишува во објава на ФБ.

Семејството и другарите во објавата бараат помош, како што велат да го најдеме нашиот брат жив и здрав. Секоја информација од ваша страна може да ги смири нашите срца.

Телефон за контакт:+389 70743937

+389 71841758

+389 75848084

Social profiles