За што размислуваат жените за време на секс? – Makedonija News

За што размислуваат жените за време на секс?

Се лажете себеси ако мислите дека вашата партнерка размислува само за вас за време на сексот.

Резултатите од некои истражувања покажаа дека жените во текот на секс размислуваат за холивудските актери, поранешните партнери, сцени од порно филм, што да си купат…

„За време на сексот во мислите составувам список со намирници што треба да ги купам, размислувам за новите чевли што ги видов и дека треба да пуштам машина“, рече 34-годишна испитаничка.

Истражувањата покажуваат дека жените за време на сексот размислуваат и за мажите со кои би сакале да водат љубов.

„Иако го обожавам мојот сопруг, едноставно не можам да не фантазирам дека водам љубов со Бред Пит или Хју Џекман“, вели 28-годишна учесничка во истражувањето.

Се прашувате зошто жените размислуваат за сè и сешто за време на сексот? Затоа што им е здодевно!, велат стручњаците.

Ако мажот не знае како да ја задоволи жената во кревет, таа ќе фантазира за други мажи.

Social profiles