март 28, 2022 – Makedonija News

Цената на нафтата се намалува на Берза но во Македонија константно се крева.

Барелот падна од 121 долар на 114 долари во пет дена но во Македонија цената се зголемува константно. Додека трае ова опаѓање на Берза Нафтата се зголеми во Македонија за...
Social profiles