ден на младоста Archives – Makedonija News

Видео: Погледнете како се прославуваше 25 мај „Ден на младоста“

Во некогашна Југославија 25 Мај беше голем празник. Се славеше Денот на младоста, по повод роденденот на претседателот на републиката Јосип Броз Тито. Обединувачкиот дух од Вардар па се до...
Social profiles