панели Archives – Makedonija News

62.000 денари за домаќинствата кои ќе постават фотонапонски панели

Пратеникот на СДСМ, Ненад Коциќ на расправата за ребалансот на Буџетот во собраниската комисија за финансирање и буџет кажа дека со промената на правилникот за обновливи извори на енергија на...
Social profiles