corona Archives – Makedonija News

Бил Гејтс смета дека до средината на следната година ковид-19 ќе предизвикува помалку смртни случаи од обичен грип

Основачот на „Мајкрософт“, Бил Гејтс, смета дека до средината на следната година ковид-19 ќе предизвикува помалку смртни случаи од обичен грип. Во средина на природниот имунитет, имунитетот стекнат со вакцините...
Social profiles