kajsija Archives – Makedonija News

Зошто Кајсијата е едно од најздравoто овошје?

Свежите кајсии се богати со вода, што ги прави исклучително освежително овошје, а поради високата концентрација на калиум и ниската концентрација на натриум се препорачуваат за сите со висок крвен притисок. Нискокалорични се, корисни...
Social profiles