mesecina Archives – Makedonija News

Пристигнува крвава полна месечина: За многумина ќе донесе крај на постоечките врски

Октомвриската полна месечина, од 9 октомври, има неколку различни имиња – месечина за лов, месечина во движење, ледена месечина, а најпозната е крвавата месечина. Како и секоја лунарна енергија во...
Social profiles