ohridsko ezero Archives – Makedonija News

Одбележан 21 јуни, Денот на Охридското езеро

Со едриличарска прошетка по езерото и промоција на пловило на соларен погон, денес беше одбелжан 21 јуни, Денот на Охридското езеро. На манифестацијата покрај градоначалникот Кирил Пецаков, присуствуваа и градоначалниците...
Social profiles