struja Archives – Makedonija News

РКЕ ги објави коефициентите и конечните цени за поскапувањето на струјата

Регулаторната комисија за енергетика во рамките на денешната подготвителна седница на која се одлучува за тоа колку ќе поскапи електрична енергија за домаќинствата и малите потрошувачи на регулираниот пазар, на...
Social profiles