voz Archives – Makedonija News

Товарен воз усмрти двајца емигранти кај Гевгелија – лежеле на пругата

Товарен воз усмрти двајца емигранти кај Гевгелија додека тие лежеле на пругата и починале на самото место. Возот сообраќал на релација Железничка станица Гевгелија – Товарна Трубарево. МВР објави дека...
Social profiles