Импресум – Makedonija News

Импресум

makedonija.news е информативен портал основан во 2021 година со дневни информации од сите области од Македонија и светот.

makedonija.news не сноси никаква одговорност за коментарите и споделувањата на социјалните мрежи, кои се генерираат преку Facebook, Twitter и други. За нив важат правилата и условите на социјалната мрежа.

Главен уредник: Nikola Risteski

makedonija.news е дел од idev.mk

Social profiles